Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Black Friday információk

Black Friday Kampányban való részvétel az alábbi feltételek mellett történik:

  •  A Kampány időtartama: 2021. november 26. 00:00 órától 2021. november 28. 23:59 óráig
  •  A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listája ezen a honlapon (www.smpower.eu), az AKCIÓ menüpontban található.
  •  Az S.M.Power Kft fenntartja magának a jogot, hogy egyes termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg a termékből a kampány során.
  •  Az S.M.Power Kft fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált termékek körét megváltoztassa. Egyes termékeket folyamatosan von be vagy vesz ki a Kampányból, így a termékek nem feltétlenül a kampány elejétől kezdve, vagy annak utolsó napjáig érhetőek el kedvezményes áron.
  •  A kampányban a termék kedvezményes áron történő megvásárlása akkor valósul meg első lépésként, ha a vásárló megrendelését az S.M.Power Kft ügyfélszolgálata visszaigazolta (a terméknek a kosárba történő elhelyezése nem minősül megvásárlásának). Amennyiben a Vásárló az Utánvétes kifizetést választotta, elegendő a megrendelést elküldenie elektronikus úton a webáruházon keresztül, a kedvezményre azonban csak az utánvét kifizetése esetén jogosult.
  •  A kampányban résztvevő termékeket sem telefonon, sem pedig E-mail-ban nem tekintjük megrendeltnek, kizárólag webáruházunkon (www.smpower.eu) keresztül lehet megvásárolni.